Vrei să îți dezvolți un business de succes?

Avem toate soluțiile pentru creșterea afacerii tale: de la servicii vamale, logistică și transport, până la consultanță de business.

Timpul tău, prioritatea noastră.

Ești antreprenor și timpul devine o resursă rară, împiedicând dezvoltarea afacerii tale și urmărirea celor mai importante obiective? Winlogistics își propune să devină aliatul tău, eliberându-ți timpul pentru a-ți accelera creșterea afacerii.

Un singur loc…o mulțime de oportunități

Simplificam întreaga operațiune logistică. Oferim soluții complete pentru importuri din China, Turcia, Polonia și alte țări, asigurând un proces fără probleme și livrarea de produse care se aliniază perfect la specificațiile dorite.

Oferim servicii complete de micro-logistică: gestionăm de la recepția și transportul mărfii, la depozitare, descărcare, manipulare, finisare, declarare și inventariere. De asemenea, ne ocupăm de gruparea, reambalarea și expedierea produselor, gestionând și decontarea rambursurilor.

Magazinul tău online sau site-ul de prezentare reprezintă surse esențiale de venit, dar deseori sunt trecute cu vederea. Echipa Winlogistics, după o analiză atentă, va furniza sugestii și soluții pentru optimizarea acestora.

Integrările cu platforme precum Innoship, Postis, 2ship, Easysales, Baselinker, Famshop, Extended, Smartbill, Pluriva și Minicrm joacă un rol crucial. Aceste unelte de automatizare, gestiune a comenzilor și a facturilor, CRM și multe altele, lucrează pentru a ușura sarcinile și a optimiza performanța afacerii tale.

Gestionăm cu profesionalism transportul produselor, oferim consultanță de specialitate în materie vamală, asistându-te în pregătirea și completarea documentației necesare. De asemenea, asigurăm servicii de antrepozitare.

Ai acum oportunitatea să renunți la dificultățile întâmpinate în implementarea unui nou serviciu de curierat. Conectează-te cu peste 50 de curieri locali și internaționali printr-o simplă acțiune. Poți genera documente AWB pentru toate coletele dintr-un singur loc, indiferent de numărul de curieri pe care îi utilizezi.

Oferim servicii de marketing și SEO prin intermediul colaboratorilor noștri, asigurându-te astfel că afacerea ta beneficiază de strategii potrivite pentru creștere și vizibilitate optimă. Prin aceste servicii, te ajutăm să îți consolidezi prezența în mediul online și să îți dezvolți afacerea cu succes.

Fie că ai nevoie de servicii contabile și fiscale, consultanță juridică, servicii notariale, paza și securitatea spațiului de afaceri, gestionarea autorizațiilor și omologărilor, asigurarea conformității în domeniul protecției muncii și medicina muncii, asigurări, facilitarea accesului la credite, suntem aici pentru a te ajuta.

Beneficiază de soluțiile winLOGISTICS

One-Stop-Shop pentru afaceri mici și mijlocii

La Winlogistics ne diferențiem prin faptul că suntem un One-Stop-Shop pentru afacerile mici și mijlocii, oferind o gamă completă de servicii ce susțin dezvoltarea business-ului tău. Suntem un partener strategic care se implică activ în creșterea afacerii tale. Dispunem de expertiza și resursele necesare pentru a personaliza soluții ce răspund exact nevoilor specifice ale afacerii tale, de la importuri și logistică până la servicii de marketing și consultanță. Cu Winlogistics, obții mai mult decât un serviciu – câștigi un aliat în drumul către succes.

Implicare
100%
Personalizare
100%
Promptitudine
100%
Inovație
100%
Expertiză
100%

Fă primul pas spre dezvoltarea afacerii tale!

Programează ACUM o discuție
cu un consultat winLOGISTICS!

Ne luăm angajamentul de a fi alături de tine in fiecare etapa pentru ca obiectivele tale să fie atinse cât mai repede.