Ai nevoie de servicii de

LOGISTICĂ & TRANSPORT?

Având conexiuni la nivel global cu o rețea extinsă de agenți, suntem în măsură să oferim soluții cost-eficiente pentru importurile tale din diverse locații de pe întregul glob.

Despre Noi

Suntem mai mult decât o simplă companie – suntem o echipă de specialiști dedicată să furnizeze o gamă extinsă de servicii pentru business-uri de toate dimensiunile. Funcționăm ca un colectiv de experți în diferite domenii, reuniți sub același nume și având un scop comun – acela de a aduce valoare adăugată afacerii tale și de a-ți sprijini parcursul către succes.

Ce include soluția

Oferim servicii specializate de logistică și transport, personalizate în funcție de nevoile și obiectivele tale.

Gestionarea eficientă a transporturilor

Ne asigurăm întotdeauna că fiecare etapă este gestionată cu atenție și profesionalism, începând de la manipularea mărfurilor și până la monitorizarea constantă a transportului.

Dezvoltarea unui plan personalizat

Colaborăm cu furnizori de încredere din fiecare țară de interes, pentru a ne asigura că mărfurile tale ajung în siguranță la destinația finală.

Dispui de echipă dedicată

Echipa noastră este documentată și informată astfel încât să îți poată oferi servicii de calitate și să se asigure că obții cele mai bune soluții pentru importurile tale.

Cui ne adresăm

Suntem alături de toți cei care au nevoie de servicii perfect optimizate pentru nevoile lor de business.

Magazine online noi

Te ajutăm ca marfa ta să fie livrată la timp atât de la furnizor cât și la client, de depozitarea acesteia în condiții de siguranță.

Producători

Micii producători au parte de multe provocări. Te încurajăm să lași în seama noastră partea de logistică și transport.

Alte tipuri de business

Indiferent ce tip de afacere ai, dacă vrei să te degrevezi de tot ce ține de departamentul logistică, suntem alături de tine.

Beneficii

Serviciul nostru de transport și logistică oferă o gamă completă de beneficii pentru companiile care aleg să colaboreze cu noi. Cu o vastă rețea globală de parteneri și furnizori de servicii logistice, putem asigura o gestionare eficientă a lanțului de aprovizionare și transportul sigur și prompt al mărfurilor. Echipa noastră de specialiști experimentați și dedicați se asigură că fiecare aspect al procesului este monitorizat cu atenție, asigurând transparență și încredere în serviciile noastre.

Ne ocupăm de identificarea produselor și a furnizorilor

Oferim servicii integrate de identificare și monitorizare a calității mărfurilor de la diverși furnizori din România, China, Turcia, Polonia și Bulgaria, cu planuri de extindere către alte țări în viitorul apropiat. Ne asigurăm că fiecare produs întâlnit în lanțul nostru de aprovizionare îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Avem grijă de transport și vamă

Ne asigurăm că procesul vamal este gestionat în mod eficient și conform tuturor cerințelor legale. Înțelegem importanța unei bune gestionări a operațiunilor de vamă și suntem dedicați să facilităm și să îți simplificăm acest proces, asigurându-ne că mărfurile ajung în timp util și în conformitate cu toate reglementările și formalitățile vamale necesare.

Depozităm noi marfa

Oferim antreprenorilor posibilitatea de a externaliza procesul logistic, începând de la intrarea mărfii în depozit până la livrarea acesteia la destinatar, prin colaborarea cu parteneri specializați în Fulfillment. Ne asigurăm că această provocare majoră este gestionată de profesioniști, oferindu-le antreprenorilor mai multă libertate și timp pentru alte aspecte ale afacerii lor.

Negociem contractele cu furnizorii

Am încheiat parteneriate cu principalele firme de curierat și transport de paleți din Europa, ceea ce ne permite să negociem tarife preferențiale pentru serviciile noastre. Astfel, poți beneficia de avantajele negocierilor în grup și poți economisi în ceea ce privește costurile de transport.

Te bucuri de eficientizarea costurilor

Îmbunătățim planificarea traseelor, folosind tehnologii avansate și algoritmi optimizați pentru a minimiza distanțele și timpii de livrare. Integrăm constant noi moduri de transport, inclusiv soluții eco-friendly și inovatoare, pentru a reduce impactul asupra mediului și pentru a oferi opțiuni variate clienților noștri și costuri optimizate.

Marfa este livrată la timp

Indiferent de piața în care activează, toți clienții se confruntă cu presiunea de a asigura livrarea promptă a produselor către consumatori. Suntem conștienți de această provocare și suntem alături de tine în găsirea celor mai eficiente modalități de a îndeplini această cerință. Cu o vastă experiență în diverse piețe, suntem flexibili și punem nevoile tale pe primul loc.

Fă primul pas spre dezvoltarea afacerii tale!

Începe acum!

Ne luăm angajamentul de a fi alături de tine în această aventură a
antreprenoriatului pentru ca obiectivele tale să fie atinse cât mai repede.

Cum funcționeză

Sunt doar câțiva pași pe care trebuie să îi parcurgi pentru a te bucura de creșterea afacerii tale.

Pasul 1

Iei legătura cu noi la telefon, mail sau prin intermediul formularului de contact.

Pasul 2

Ne spui, pe scurt, care sunt nevoile tale logistice și ce așteptări ai de la noi.

Pasul 3

Analizăm businessul, nevoile și propunem soluții concrete pentru care avem nevoie de aprobarea ta.

Pasul 4

Specialiștii noștri se vor ocupa de implementarea soluțiilor, astfel încât rezultatele să se poată vedea imediat.

Testimoniale

Suspendisse malesuada malesuada ultricies

Întrebări și răspunsuri

Descoperă răspunsurile la întrebările frecvente și obține informațiile de care ai nevoie pentru a lua decizii înțelepte.

Ne ocupăm de receptarea mărfii, transport, depozitare, manipulare, finisare, declarații și inventariere, grupare și reambalare conform comenzilor primite de la clienții tăi, precum și administrarea și decontarea rambursurilor. Astfel, tu te poți concentra pe dezvoltarea afacerii tale, în timp ce noi ne ocupăm de toate aspectele operaționale importante. Serviciul de fulfillment oferă un pachet complet și flexibil care depășește simpla livrare, gestionând aspecte precum manipularea, depozitarea, gruparea produselor și printarea documentelor necesare comenzilor. Indiferent de volumul de livrări, avem soluții adaptate nevoilor tale, optimizând timpul, costurile, spațiul și resursele.

Colaborăm cu parteneri de încredere, specializați în soluții de transport maritime, feroviare, aeriene și rutiere. Avem și comisionari vamali experimentați, care înțeleg în mod clar importanța procesului vamal și care vor facilita munca. Astfel, îți putem asigura că vei avea parte de cele mai bune soluții de transport și îți vom oferi suport în toate aspectele logistice ale afacerii.

Având în vedere că ne-am ocupat de expedierea directă către clienții tăi pe orice continent, partenerii noștri oferă modalități ușoare de gestionare a retururilor. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la cutii, ambalare, retururi sau inventariere. Noi preluăm aceste responsabilități, oferindu-ți libertatea de a-ți organiza ziua așa cum dorești.

În depozitele noastre ultra-moderne, afacerea ta primește un spațiu dedicat zilnic. Odată ce clienții plasează comenzi în magazinul tău online, preluăm automat comenzile și începem imediat pregătirea acestora. Selectăm, ambalăm, etichetăm și pregătim produsele pentru livrare, totul într-un efort de a reduce timpul de tranzit și de a crește nivelul de satisfacție al clienților tăi.

Ia legătura

Winlogistics este un incubator ce alimentează afacerea ta cu idei inovatoare și soluții eficiente, un loc în care pasiunea, experiența și expertiza se întâlnesc pentru a crea valoare reală. Fie că ești la început de drum sau ai nevoie de noi perspective pentru o afacere existentă, suntem gata să te ghidăm și să te sprijinim pe parcursul călătoriei tale spre succes.