Ai nevoie de servicii de

optime de promovare?

Cu ajutorul strategiilor inovatoare și a canalelor de comunicare relevante, ajutăm afacerile să-și maximizeze vizibilitatea, să-și construiască o imagine puternică și să-și atingă potențialul de creștere.

Despre Noi

Suntem mai mult decât o simplă companie – suntem o echipă de specialiști dedicată să furnizeze o gamă extinsă de servicii pentru business-uri de toate dimensiunile. Funcționăm ca un colectiv de experți în diferite domenii, reuniți sub același nume și având un scop comun – acela de a aduce valoare adăugată afacerii tale și de a-ți sprijini parcursul către succes.

Ce include soluția

Oferim servicii specializate de marketing și promovare, personalizate în funcție de nevoile și obiectivele tale.

Consultanță inițială

Analizăm și propunem strategii care să te ajute la creșterea vizibilității, îmbunătățirea imaginii în mediul online și câștigarea de noi clienți.

O suită de servicii de marketing

De la crearea unui site (de prezentare sau magazin online) sau îmbunătățirea celui existent și până la promovarea acestuia, ne ocupăm de toate aspectele.

Dispui de echipă dedicată

Echipa noastră este documentată și informată astfel încât să îți poată oferi servicii de calitate și să se asigure că obții cele mai bune soluții pentru serviciile și produsele tale.

Cui ne adresăm

Suntem alături de toți cei care au nevoie de servicii perfect optimizate pentru nevoile lor de business.

Magazine online

Te ajutăm să oferi o mai bună experiență online clienților tăi, să îi fidelizezi și să îți îmbogățești oferta de produse.

Producători

Producători au nevoie de o prezență online puternică pentru a-și face cunoscute produsele, pentru a le prezenta frumos și pentru a-și crește baza de date de clienți.

Furnizori de servicii

Fă-ți cunoscute serviciile și arată-le oamenilor cum acestea le pot aduce un plus de valoare. Un site de prezentare și o comunicare eficientă te vor ajuta să ajungi la clienți.

Alte tipuri de business

Indiferent ce tip de afacere ai, dacă simți că este nevoie să investești într-o promovare eficientă, te încurajăm să nu mai amâni procesul. Te ajutăm noi!

Beneficii

Beneficiezi de strategii de marketing eficiente, adaptate pieței tale și publicului țintă, care vor crește vizibilitatea și atragerea de potențiali clienți. Îți oferim un plan de acțiune bine structurat și campanii de promovare cu impact, care să maximizeze rezultatele afacerii tale. Cu ajutorul nostru, vei construi o prezență puternică online și offline, vei crește notorietatea brandului tău și vei genera mai multe oportunități de vânzare.

1. Identificăm publicul țintă

Te ajutăm să identifici cu precizie publicul tău țintă, astfel încât să poți direcționa resursele de marketing către acele segmente de piață cu cel mai mare potențial de conversie.

2. Îmbunătățim vizibilitatea online

Prin SEO, campanii de publicitate și gestionarea prezenței pe rețelele sociale, ne asigurăm că afacerea ta devine vizibilă și accesibilă pentru publicul online.

3. Oferim coerență brandului

Construim și consolidăm identitatea brandului tău, asigurându-ne că mesajele și imaginea transmise sunt coerente și relevante pentru audiența ta.

4. Creștem notorietatea brandului

Prin campanii de publicitate și activități de relații publice, ne asigurăm că brandul tău devine cunoscut și apreciat de către publicul țintă, generând mai multă încredere și loialitate

5. Eficientizăm bugetul de marketing

Prin strategii de marketing și campanii de promovare eficiente, ne asigurăm că atragem și captăm lead-uri calificate, care pot fi transformate în clienți loiali și profitabili pentru afacerea ta, fără ca bugetul să fie pierdut.

6. Monitorizăm și analizăm rezultatele

Evaluăm constant rezultatele campaniilor tale de promovare, identificând punctele tari și slabe și adaptând strategiile pentru a obține cele mai bune rezultate.

Fă primul pas spre dezvoltarea afacerii tale!

Începe acum!

Ne luăm angajamentul de a fi alături de tine în această aventură a
antreprenoriatului pentru ca obiectivele tale să fie atinse cât mai repede.

Cum funcționeză

Sunt doar câțiva pași pe care trebuie să îi parcurgi pentru a te bucura de o promovare eficientă a  afacerii tale.

Pasul 1

Iei legătura cu noi la telefon, mail sau prin intermediul formularului de contact.

Pasul 2

Ne spui, pe scurt, care sunt nevoile tale de marketing și ce așteptări ai de la noi.

Pasul 3

Analizăm businessul, nevoile și propunem soluții concrete. Avem nevoie de aprobarea ta pentru a trece la următorul pas.

Pasul 4

Specialiștii noștri se vor ocupa de implementarea soluțiilor, astfel încât rezultatele să se poată vedea imediat.

Testimoniale

Suspendisse malesuada malesuada ultricies

Întrebări și răspunsuri

Descoperă răspunsurile la întrebările frecvente și obține informațiile de care ai nevoie pentru a lua decizii înțelepte.

Sigur că da. Fie că ai nevoie de un site de prezentare mai amplu, un site simplu, cu o singură pagină, sau un magazin online mai complex, specialiștii noștri vor veni cu cele mai bune soluții pentru tine. Colaborarea strânsă cu clienții în această etapă este foarte importantă pentru a le înțelege cât mai bine nevoile, produsele și serviciile ce urmează să fie prezentate.

Oferim o gamă completă de servicii de promovare, de la optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), managementul rețelelor sociale, crearea de conținut și copywriting, până la campanii Google Adwords. Suntem aici pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea în mod eficient și să-ți atingi obiectivele de marketing.

Ne angajăm să trimitem periodic rapoarte de activitate și cu rezultatele campaniilor plătite precum Facebook Ads sau Google Ads. Acolo vom detalia costurile, impactul și vom trage concluziile necesare pentru îmbunătățirea acestora pe viitor.

Specialiștii noștri în marketing vor face o analiză detaliată a businessului, identificând punctele forte și pe cele slabe. În urma analizei vor concretiza o strategie de comunicare și vor veni cu propuneri de buget. Bineînțeles, acesta diferă de la afacere la afacere și de la client la client, în funcție și de bugetul de marketing pe care fiecare antreprenor îl poate aloca.

Ia legătura

Winlogistics este un incubator ce alimentează afacerea ta cu idei inovatoare și soluții eficiente, un loc în care pasiunea, experiența și expertiza se întâlnesc pentru a crea valoare reală. Fie că ești la început de drum sau ai nevoie de noi perspective pentru o afacere existentă, suntem gata să te ghidăm și să te sprijinim pe parcursul călătoriei tale spre succes.