Ai nevoie de servicii de

DEPOZITARE ȘI FULFILLMENT?

Avem soluția perfectă pentru antreprenorii care doresc o gestionare eficientă a logisticii mărfurilor lor. Prin externalizarea acestui proces către specialiștii noștri în fulfillment, îți oferim o soluție completă și convenabilă.

Depozitare și fulfillment

Furnizăm o gamă extinsă de servicii de depozitare și fulfillment care implică gestionarea și îndeplinirea procesului de stocare, ambalare și expediere a produselor pentru afacerea ta. Astfel ne ocupăm de aspectele logistice ale afacerii tale, asigurându-ne că produsele sunt stocate în condiții adecvate și livrate în mod eficient clienților.

Ce include soluția de
depozitare și fulfilment

Asigurăm un lanț logistic eficient și o experiență de livrare promptă și profesională,
ținând cont de o bună gestionare a stocurilor, pregătirea și expedierea comenzilor.

Depozitarea optimă a mărfurilor

După ce marfa ajunge în țară, avem posibilitatea de a o depozita fie în depozitul antreprenorului, fie în depozitele partenerilor noștri.

Servicii complete de Fulfillment

Oferim opțiunea de a externaliza întregul proces logistic, de la intrarea mărfurilor în depozit până la livrarea acestora la destinatar, prin intermediul partenerilor noștri de Fulfillment.

Dispui de echipă dedicată

Echipa noastră este documentată și informată astfel încât să îți poată oferi servicii de calitate și să se asigure că obții cele mai bune soluții pentru marfa ta.

Cui este potrivit serviciul de depozitare și fulfilment

Suntem alături de toți cei care au nevoie de servicii perfect optimizate pentru nevoile lor de business.

Magazine online

Ai nevoie de un spațiu pentru depozitarea mărfurilor? Te putem ajuta noi astfel încât acestea să fie păstrate în condiții optime până la expediere.

Producători

Nu ai spațiu suficient pentru depozitarea produselor tale? Ne asigurăm noi că aceasta este depozitată eficient și, eventual, livrată și către clienți.

Alte tipuri de business

Indiferent ce tip de afacere ai, dacă vrei să te degrevezi de tot ce ține de depozitare și serviciul de fulfillment, suntem alături de tine.

Beneficii serviciul Depozitare și Fulfillment

Flexibilitate în gestionarea stocurilor

Serviciul nostru de depozitare și fulfillment îți oferă flexibilitate în gestionarea stocurilor tale. Poți ajusta cantitățile de marfă depozitată în funcție de cererea pieței, asigurându-te că ai mereu produsele disponibile pentru livrare rapidă către clienți.

Acces la tehnologie avansată

Colaborând cu noi pentru serviciul de depozitare și fulfillment, vei avea acces la tehnologie avansată și sisteme de gestionare a stocurilor. Astfel, vei putea urmări și controla în timp real mișcarea mărfurilor tale, stocurile disponibile și statusul comenzilor, facilitând procesul de administrare a afacerii tale.

Servicii personalizate de ambalare

Oferim servicii personalizate de ambalare a produselor tale. Echipa noastră calificată va pregăti și ambala mărfurile în mod corespunzător, asigurându-se că acestea ajung la destinatari în condiții optime, protejate împotriva daunelor sau deteriorărilor.

Reducerea costurilor de operare

Prin utilizarea serviciului nostru de depozitare și fulfillment vei beneficia de o reducere semnificativă a costurilor de operare. Nu vei mai fi responsabil pentru închirierea și întreținerea unui spațiu de depozitare propriu sau pentru angajarea personalului necesar manipulării și livrării mărfurilor.

Optimizarea procesului de livrare

Serviciul nostru de depozitare și fulfillment îți permite să optimizezi procesul de livrare către clienți. Având mărfurile depozitate în apropierea piețelor de desfacere, vei putea asigura livrări mai rapide și mai eficiente, satisfăcând astfel așteptările clienților și creându-ți o imagine solidă în piață.

Servicii suplimentare de customer care

Pe lângă depozitare și fulfillment, punem la dispoziție și servicii suplimentare de customer care. Echipa noastră de specialiști va răspunde la întrebările clienților, va gestiona retururile și va oferi suport în rezolvarea oricăror probleme sau solicitări. Astfel, vei putea oferi o experiență completă și satisfăcătoare clienților tăi, construindu-ți o relație de încredere și fidelitate.

Fă primul pas spre dezvoltarea afacerii tale!

Ia legătura cu noi!

Ne luăm angajamentul de a fi alături de tine în această aventură a antreprenoriatului pentru ca obiectivele tale să fie atinse cât mai repede.

Cum vom lucra împreună

Sunt doar câțiva pași pe care trebuie să îi parcurgi pentru a te bucura de creșterea afacerii tale.

Pasul 1

Iei legătura cu noi la telefon, mail sau prin intermediul formularului de contact.

Pasul 2

Ne spui, pe scurt, care sunt nevoile tale logistice și ce așteptări ai de la noi.

Pasul 3

Analizăm businessul, nevoile și propunem soluții concrete pentru care avem nevoie de aprobarea ta.

Pasul 4

Specialiștii noștri se vor ocupa de implementarea soluțiilor, astfel încât rezultatele să se poată vedea imediat.

Ce spun clienții noștri

Suspendisse malesuada malesuada ultricies

Află mai multe despre depozitare și fulfilment

Descoperă răspunsurile la întrebările frecvente și obține informațiile de care ai nevoie pentru a lua decizii înțelepte.

La Winlogistics, depozităm mărfurile în spații securizate, monitorizate cu sisteme de supraveghere avansate. Utilizăm tehnici de ambalare și stivuire adecvate pentru a proteja produsele tale de daune și deteriorări.

Avem un proces bine definit pentru retururile de produse. Poți contacta echipa noastră de customer care și vom gestiona întregul proces, asigurându-ne că returul este înregistrat, evaluat și soluționat într-un mod prompt și eficient.

Colaborăm cu diferiți parteneri de transport pentru a oferi opțiuni variate de expediere, inclusiv transport terestru, maritim, aerian și feroviar. Vom alege cea mai potrivită modalitate de livrare în funcție de nevoile tale și de cerințele specifice ale fiecărui transport.

Am creat cea mai eficientă soluție integrată de e-fulfillment pentru magazinele online, tocmai pentru a-ți simplifica întregul proces. Afacerea ta primește propriul spațiu în depozitele noastre. Când clienții comandă din magazinul tău online, preluăm automat comanda și începem instant pregătirea ei: de la alegerea și ambalarea produselor până la etichetarea și pregătirea lor de livrare. Toate acestea doar ca să poți beneficia de un timp de tranzit mai scurt și să crești gradul de satisfacție al clienților.

Creștem afaceri

Hai să discutăm cum îți putem sprijini afacerea în drumul către succes. Programează o discuție cu un specialist winLOGISTICS!