Ai nevoie de

SERVICII DE PPC & SEO?

Cu ajutorul strategiilor de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) și campaniilor plătite per click (PPC), ne asigurăm că afacerea ta este prezentă în rezultatele căutării și atrage clienți potențiali de calitate.

Servicii PPC & SEO complete, cu rezultate

Echipa noastră oferă servicii personalizate de Google Ads, Facebook Ads și TikTok Ads, cu scopul de a obține cele mai bune rezultate. Construim strategii eficiente de optimizare SEO, asigurând indexarea optimă a site-urilor în motoarele de căutare și facilitând accesul ușor pentru cei interesați. Cu experiență și cunoștințe avansate în domeniul marketingului digital, ne asigurăm că fiecare campanie și fiecare strategie implementată aduce valoare și succes afacerii tale.

Ce include soluția de
Servicii PPC și SEO

Avem în vedere un obiectiv clar: acela de a-ți dezvolta afacerea în mediul online. Și reușim acest lucru folosind toate canalele potrivite pentru campanii plătite dar și strategii coerente de SEO. 

Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)

Vom efectua cercetări de cuvinte cheie relevante, vom optimiza conținutul și vom implementa strategii on-page și off-page pentru a asigura clasarea superioară în rezultatele căutărilor, atrăgând astfel un trafic calificat și crescut către magazinul tău.

Publicitate plătită pe click (PPC)

Vom crea și implementa campanii publicitare eficiente și bine direcționate. Vom utiliza instrumente avansate de segmentare și strategii de licitare pentru a obține rezultate optime în ceea ce privește vizibilitatea și conversiile.

Analiză și raportare a performanței

Pentru a asigura eficiența și succesul campaniilor tale de PPC și SEO, vom furniza rapoarte periodice detaliate privind performanța acestora. Vei avea acces la date și statistici relevante, precum traficul, clicurile, conversiile și rata de conversie.

Cui ne adresăm

Suntem alături de toți cei care au nevoie de servicii perfect optimizate pentru nevoile lor de business.

Magazine online din diverse domenii

Indiferent ce vinzi vom dezvolta strategii personalizate de publicitate plătită și optimizare a motorului de căutare pentru a crește traficul către magazinul tău și pentru a maximiza ratele de conversie.

Site-uri de prezentare produse și servicii

Realizăm campanii de PPC eficiente și optimizăm conținutul site-ului tău pentru a te poziționa în primele rezultate ale căutărilor relevante, atrăgând astfel mai mulți potențiali clienți.

Aplicații mobile

Dacă ai dezvoltat o aplicație mobilă și dorești să crești numărul de descărcări și utilizatori activi, serviciul nostru de PPC și SEO poate fi de ajutor pentru a crește vizibilitatea aplicației tale în rezultatele căutărilor din store-urile de aplicații.

Platforme diverse

Indiferent dacă administrezi o platformă de rezervări, un portal de anunțuri sau o comunitate online, serviciul nostru de PPC și SEO poate contribui la creșterea traficului și a angajamentului utilizatorilor pe platforma ta.

Beneficiile serviciului PPC și SEO

Creșterea traficului calificat

Prin intermediul cuvintelor cheie relevante și optimizării anunțurilor plătite, vei atrage utilizatori interesați de produsele sau serviciile tale, maximizând șansele de a obține vânzări sau lead-uri de calitate.

Monitorizarea și analiza performanței

Vei avea acces la date relevante despre traficul, ratele de clic, conversii și multe altele, ceea ce îți permite să ajustezi și să optimizezi strategiile de marketing pentru a obține rezultate mai bune.

Adaptabilitate și flexibilitate

Poți ajusta și optimiza constant strategiile și campaniile tale pentru a obține rezultate mai bune, ținând cont de schimbările în comportamentul utilizatorilor, tendințele de căutare și alți factori relevanți.

Îmbunătățirea experienței utilizatorilor

Prin optimizarea elementelor cheie, cum ar fi viteza de încărcare a paginilor, navigarea intuitivă și conținutul de calitate, vei asigura o experiență plăcută și relevantă pentru utilizatori, ceea ce va spori șansele de conversie.

Creșterea autorității și reputației online

Prin publicarea de conținut valoros și obținerea de link-uri relevante către site-ul tău, vei câștiga încrederea utilizatorilor și vei construi o reputație solidă, ceea ce poate aduce beneficii pe termen lung.

Reducerea costurilor și maximizarea eficienței

În urma optimizării anunțurilor și a strategiilor de conținut, vei putea obține rezultate semnificative cu un buget mai mic, generând mai multe conversii și vânzări la un cost mai mic pe acțiune.

Fă primul pas spre dezvoltarea afacerii tale!

Ia legătura cu noi!

Ne luăm angajamentul de a fi alături de tine în această aventură a antreprenoriatului pentru ca obiectivele tale să fie atinse cât mai repede.

Cum funcționeză

Sunt doar câțiva pași pe care trebuie să îi parcurgi pentru a te bucura de creșterea afacerii tale.

Pasul 1

Iei legătura cu noi la telefon, amil sau prin intermediul formularului de contact.

Pasul 2

Ne spui, pe scurt, care sunt nevoile tale și ce așteptări ai de la noi.

Pasul 3

Analizăm businessul, nevoile și propunem soluții concrete pentru care avem nevoie de aprobarea ta.

Pasul 4

Specialiștii noștri se vor ocupa de implementarea soluțiilor, astfel încât rezultatele să se poată vedea imediat.

Testimoniale

Suspendisse malesuada malesuada ultricies

Întrebări și răspunsuri

Descoperă răspunsurile la întrebările frecvente și obține informațiile de care ai nevoie pentru a lua decizii înțelepte.

Serviciul nostru de PPC se concentrează pe crearea și gestionarea anunțurilor plătite relevante pentru afacerea ta, astfel încât să atragem vizitatori interesați și să maximizăm șansele de conversie.

Implementarea unei strategii de SEO eficiente îți permite să îți optimizezi site-ul pentru motoarele de căutare, ceea ce poate crește vizibilitatea ta online, traficul organic și autoritatea în industrie.

Serviciul nostru de PPC utilizează strategii de licitare și targeting avansate, astfel încât să putem atrage utilizatori cu o intenție de cumpărare ridicată, ceea ce crește șansele de a obține rezultate rapide și creșterea vânzărilor.

Prin optimizarea site-ului tău conform practicilor de SEO, vei avea un avantaj competitiv în clasamentul motoarelor de căutare, atrăgând mai mulți vizitatori, creșterea vizibilității și obținând o cotă de piață mai mare în mediul online.

Creștem afaceri

Hai să discutăm cum îți putem sprijini afacerea în drumul către succes. Programează o discuție cu un specialist winLOGISTICS!