Ai nevoie de servicii de

IMPORT MARFĂ
ȘI VAMĂ?

Echipa noastră de specialiști oferă consultanță și asistență în toate etapele procesului de import și export, inclusiv pregătirea și întocmirea documentației vamale, obținerea autorizărilor și avizelor necesare și verificarea corectitudinii documentelor.

Import marfă și vamă în cele mai bune condiții

Îți oferim suportul necesar cu servicii logistice, import și vamă. Asigurăm disponibilitatea mărfurilor de care ai nevoie, la momentul potrivit. Ai avantajul de a beneficia de costuri reduse pentru serviciile de transport și, simplificarea procesul birocratic și toate produsele de care ai nevoie la timp.

Ce include soluția
Import marfă și vamă

Ne asigurăm întotdeauna că fiecare etapă este gestionată cu atenție și profesionalism,
începând de la manipularea mărfurilor și până la monitorizarea constantă a transportului.

Gestionarea eficientă a serviciilor de vamă

Avem experiență în gestionarea diverselor regimuri economice și oferim servicii personalizate pentru a te asigura că operațiunile tale de import și export sunt în conformitate cu reglementările vamale.

Dezvoltarea unui plan personalizat

Colaborăm cu furnizori de încredere din fiecare țară de interes, pentru a ne asigura că mărfurile tale ajung în siguranță la destinația finală.

Dispui de echipă dedicată

Echipa noastră este documentată și informată astfel încât să îți poată oferi servicii de calitate și să se asigure că obții cele mai bune soluții pentru importurile tale.

Cui ne adresăm

Suntem alături de toți cei care au nevoie de servicii perfect optimizate pentru nevoile lor de business.

Magazine online

Te poți concentra pe gestionarea afacerii tale online, având încredere că mărfurile importate vor fi tratate în mod corespunzător și vor ajunge la destinație în timp util.

Producători

Producători au parte de multe provocări. Te încurajăm să lași în seama noastră partea de import marfă sau vamă pentru materie primă.

Alte tipuri de business

Poți avea încredere că importurile tale vor fi eficiente și în conformitate cu reglementările vamale, facilitând dezvoltarea și succesul afacerii tale.

Beneficii serviciul de IMPORT MARFĂ ȘI VAMĂ

Consultanță vamală pentru Import

Oferim asistență în pregătirea și întocmirea documentației necesare pentru import. Ne ocupăm de obținerea numărului de identificare EORI, autorizării regimurilor economice de antrepozit vamal, admitere temporară, perfecționare activă și pasivă, precum și de avizele de clasificare și încadrare tarifară (ITO).

Ne ocupăm de servicii de tranzit

Pentru operațiunile de tranzit, primim documentele necesare, le verificăm și procesăm informatic declarația vamală în conformitate cu reglementările în vigoare. Depunem declarația vamală la biroul vamal și reprezentăm agentul economic pe parcursul etapelor de procesare și control fizic.

Ai servicii de monitorizare și transport

Colaborăm cu parteneri de încredere și specializați în transportul intern și internațional, asigurându-ne că mărfurile sunt livrate în siguranță și la destinație în timp util. Ne ocupăm de gestionarea întregului proces de transport, asigurându-ne că expedierile sunt monitorizate și că ai actualizări în timp real privind starea și locația mărfurilor.

Servicii vamale pentru Export

Oferim asistență în primirea documentelor necesare și verificarea acestora, procesarea informatică a declarației vamale și depunerea acesteia la biroul vamal. Echipa noastră reprezintă agentul economic în timpul procesului de declarație vamală și la controlul fizic. De asemenea, suntem pregătiți să oferim și alte servicii conexe personalizate în funcție de nevoile tale specifice.

Oferim depozitare temporară în antrepozit

Pentru depozitarea cu caracter temporar, primim documentele, le verificăm și întocmim declarația sumară. Depunem declarația sumară la biroul vamal și garantăm drepturile vamale pentru mărfurile introduse în depozit temporar. Echipa noastră se asigură că sunt disponibile mijloacele necesare pentru manipularea și scoaterea mărfurilor din depozitele partenere.

Depozităm noi marfa

Oferim antreprenorilor posibilitatea de a externaliza procesul logistic, începând de la intrarea mărfii în depozit până la livrarea acesteia la destinatar, prin colaborarea cu parteneri specializați în Fulfillment. Ne asigurăm că această provocare majoră este gestionată de profesioniști, oferindu-le antreprenorilor mai multă libertate și timp pentru alte aspecte ale afacerii lor.

Fă primul pas spre dezvoltarea afacerii tale!

Ia legătura cu noi!

Ne luăm angajamentul de a fi alături de tine în această aventură a antreprenoriatului pentru ca obiectivele tale să fie atinse cât mai repede.

Cum funcționeză

Sunt doar câțiva pași pe care trebuie să îi parcurgi pentru a te bucura de creșterea afacerii tale.

Pasul 1

Iei legătura cu noi la telefon, mail sau prin intermediul formularului de contact.

Pasul 2

Ne spui, pe scurt, care sunt nevoile tale logistice și ce așteptări ai de la noi.

Pasul 3

Analizăm businessul, nevoile și propunem soluții concrete pentru care avem nevoie de aprobarea ta.

Pasul 4

Specialiștii noștri se vor ocupa de implementarea soluțiilor, astfel încât rezultatele să se poată vedea imediat.

Testimoniale

Suspendisse malesuada malesuada ultricies

Întrebări și răspunsuri

Descoperă răspunsurile la întrebările frecvente și obține informațiile de care ai nevoie pentru a lua decizii înțelepte.

Pentru a obține autorizarea regimurilor economice pentru import și export, vei avea nevoie de documente precum factura comercială, certificatul de origine, documentele de transport (AWB, BL), documente vamale (declarație vamală, certificatul de conformitate), precum și alte documente specifice în funcție de tipul mărfurilor și destinație.

Importul și exportul de mărfuri implică implicații fiscale și vamale importante. Trebuie să te asiguri că respecți reglementările fiscale și vamale ale țării de origine și de destinație, cum ar fi plata taxelor și impozitelor vamale, respectarea regulilor de clasificare tarifară, respectarea regimurilor vamale specifice (admitere temporară, antrepozit vamal, etc.), precum și obținerea și prezentarea corectă a documentației necesare.

Echipa noastră de experți în vamă se asigură că mărfurile clienților sunt tratate în mod corespunzător în procesul de vămuire. Verificăm atent documentația, asigurându-ne că este completă și conformă cu reglementările vamale. De asemenea, monitorizăm și coordonăm întregul proces de vămuire, asigurându-ne că mărfurile sunt manipulate și stocate în condiții optime, respectând reglementările vamale și de siguranță.

Suntem aici pentru a oferi asistență și suport în gestionarea și soluționarea eventualelor probleme sau controale vamale. Echipa noastră are experiență în comunicarea cu autoritățile vamale și este pregătită să te reprezinte și să te asiste în timpul unui control vamal. Vom colabora atât cu tine cât și cu autoritățile vamale pentru a găsi cele mai bune soluții și pentru a asigura că totul se desfășoară în conformitate cu reglementările vamale.

Creștem afaceri

Hai să discutăm cum îți putem sprijini afacerea în drumul către succes. Programează o discuție cu un specialist winLOGISTICS!