Ai nevoie de servicii de

INTEGRĂRI ȘI SOFTURI SECIALE

Automatizarea este cheia pentru a-ți duce afacerea la nivelul următor. Cu ajutorul soluțiilor noastre de automatizare, vei putea gestiona și executa rapid și eficient toate task-urile necesare pentru funcționarea afacerii tale. Mai repede, mai bine.

Marketplace-uri relevante și automatizări pentru afacerea ta

Integrarea cu marketplace-uri relevante pentru tine îți oferă din start accesul la o mulțime de servicii precum: listarea produselor, gestionarea comenzilor, controlul stocului, traducere automata a produselor, primirea notificărilor prin SMS și procesarea imaginilor. Astfel îți automatizezi procesul de vânzare al produselor, diminuezi eforturile echipei tale și te poziționezi cu succes în fața competiției.

Ce include soluția de
Integrări și Marketplace

Este momentul să vinzi mai ușor, mai repede și mai bine. Cu ajutorul automatizărilor îți dezvolți cu ușurință afacerea.

Consultanță inițială

După efectuarea unui audit detaliat, identificăm nevoile specifice ale afacerii tale și recomandăm soluțiile software potrivite pentru a-ți optimiza și gestiona eficient operațiunile.

Găsim softurile potrivite

Înțelegem că fiecare afacere are cerințe unice, așadar ne concentrăm pe identificarea și implementarea soluțiilor personalizate care să te ajute să-ți gestionezi afacerea într-un mod mai eficient.

Dispui de suport permanent

Ai la dispoziție specialiști în domeniu care te vor ajuta să îți conectezi afacerea la platformele și canalele de vânzare relevante, asigurându-ne că este optimizată și sincronizată în mod eficient.

Cui ne adresăm

Sistemele noastre sunt preferate de companii din diverse industrii cum ar fi distribuție, producție, retail, servicii și multe altele.

Magazine online

Te conectezi și sincronizezi cu platformele și canalele de vânzare relevante, permițând extinderea prezenței online, accesul la un public mai larg și gestionarea eficientă a proceselor de vânzare și stocare.

Producători

Ai posibilitatea de a accesa noi canale de vânzare. Aceste soluții permit sincronizarea proceselor de vânzare, facilitând gestionarea eficientă a produselor și optimizând operațiunile comerciale.

Furnizori de servicii

Sistemele de integrare îți oferă oportunitatea de a-și extinde afacerea și de a accesa noi piețe și clienți. Reprezintă un instrument valoros pentru furnizorii de servicii în dezvoltarea și extinderea afacerii lor.

Alte tipuri de business

Indiferent de tipul de business, poți beneficia de o mai mare vizibilitate online și de o mai bună gestionare a proceselor comerciale. Integrarea și utilizarea platformelor de marketplace facilitează conectarea cu potențiali clienți.

Beneficiile serviciului de Integrări și Marketplace

1. Gestionezi eficient procesele comerciale

Activitățile din cadrul companiei tale vor fi automatizate și vor fi mult simplificate. Te vor ajuta inclusiv la gestionarea inventarului, a comenzilor și a relației cu clienții.

3. Procesul de vânzare este simplificat

Integrarea cu un sistem de marketplace permite automatizarea procesului de actualizare a stocurilor și gestionare a comenzilor, eliminând erorile umane și reducând efortul manual. Astfel, afacerea ta poate gestiona mai eficient procesul de vânzare și livrare a produselor

5. Ai acces la date și analize detaliate

Sistemele de integrare și marketplace oferă funcționalități avansate de raportare și analiză a datelor. Prin intermediul acestora, ai informații despre performanța vânzărilor, preferințele clienților și tendințele pieței.

2. Îți extinzi audiența și ai acces la noi piețe

Prin integrarea cu platforme de marketplace, afacerea ta devine vizibilă pentru o audiență mai largă, deschizând noi oportunități de vânzare și atragere a clienților din diferite regiuni.

4. Îmbunătățești eficiența operațională

Prin utilizarea unui sistem de integrare și marketplace, afacerea ta poate beneficia de o mai bună sincronizare între diferitele canale de vânzare și gestionare a stocurilor. Aceasta conduce la o eficiență operațională sporită, reducerea timpului și costurilor asociate cu gestionarea manuală a datelor și proceselor.

6. Colaborezi eficient cu partenerii și furnizorii

Integrarea sistemelor permite transferul automat de date și informații între diferitele entități, facilitând procesele de aprovizionare, logistică și gestionare a relațiilor cu partenerii de afaceri.

Fă primul pas spre dezvoltarea afacerii tale!

Ia legătura cu noi!

Ne luăm angajamentul de a fi alături de tine în această aventură a antreprenoriatului pentru ca obiectivele tale să fie atinse cât mai repede.

Cum funcționeză

Implementarea unei strategii de integrare este un proces simplu și eficient pentru a-ți promova afacerea cu succes.

Pasul 1

Iei legătura cu noi la telefon, mail sau prin intermediul formularului de contact.

Pasul 2

Ne spui, pe scurt, care sunt nevoile tale și ce așteptări ai de la noi.

Pasul 3

Analizăm businessul, nevoile și propunem soluții concrete. Pentru a continua, acestea trebuie agreate de antreprenor.

Pasul 4

Specialiștii noștri se vor ocupa de implementarea soluțiilor, astfel încât rezultatele să se poată vedea imediat.

Ce spun clienții

Suspendisse malesuada malesuada ultricies

Întrebări și răspunsuri

Descoperă răspunsurile la întrebările frecvente și obține informațiile de care ai nevoie pentru a lua decizii înțelepte.

Aici intervenim noi. După o analiză detaliată a afacerii tale, după ce am identificat toate nevoile și provocările cu care te confrunți, te putem ajuta să faci cea mai potrivită alegere. De aceea, decizia de a alege un modul ERP sau un sistem independent pentru managementul depozitului nu este simplă, iar importanța strategică a procesului de selecție nu poate fi minimizată.

Pentru a asigura o integrare perfectă a sistemelor și a optimiza procesele afacerii tale, colaborăm cu cele mai populare platforme de integrare și avem expertiza necesară în lucru cu INNOSHIP, POSTIS, 2SHIP, EASYSALES, BASELINKER, FAMSHOP, EXTENDED, SMARTBILL, PLURIVA și MINICRM. Îți oferim soluții personalizate și te ajutăm să-ți sincronizezi în mod eficient operațiunile, să gestionezi stocurile, să automatizezi procesele și să optimizezi fluxul de lucru.

Integrarea sistemelor și a marketplace-ului te ajută să-ți optimizezi afacerea, să-ți crești productivitatea și să te adaptezi rapid la cerințele pieței. Prin integrarea sistemelor, poți centraliza și sincroniza datele și operațiunile într-un mod eficient, reducând erorile și timpul consumat în gestionarea informațiilor. De asemenea, prin conectarea la marketplace-uri populare, îți extinzi expunerea online și ajungi la un public mai larg, ceea ce poate genera creșterea vânzărilor și a vizibilității afacerii tale.

Indiferent de dimensiunea afacerii tale, este indicat să îți organizezi și să îți gestionezi mai bine task-urile. Chiar și un business mic poate beneficia de avantajele integrării, cum ar fi reducerea erorilor umane, economisirea timpului și creșterea eficienței operaționale. De asemenea, prin conectarea la marketplace-uri poți atrage noi clienți.

Creștem afaceri

Hai să discutăm cum îți putem sprijini afacerea în drumul către succes. Programează o discuție cu un specialist winLOGISTICS!